Kokkelinje

På Kokkelinjen er alle sanser i brug. Vi beskæftiger os med mad på mange forskellige måder, og vi arbejder fx med råvarehåndtering, tilberedningsmetoder, smage og præsentation.

Kok Ny
CY Glamsbjerg 2021 85
Glamsbjergmaj18 177

Er du nysgerrig, og kan du lide at fordybe dig i madlavning? Så er GFEs Kokkelinje måske noget for dig.

Mad på mange måder

På Kokkelinjen beskæftiger vi os med mad på mange forskellige måder. Du lærer at blive en god kok ved at lære om, hvordan du skal håndtere råvarer, at begå dig i køkkenet, og benytte forskellige tilberedningsmetoder, samt en masse andre dele af håndværket og teknikkerne bag god madlavning.

272854351 4743971802388984 3700393172238394703 N 2

Du kommer til at prøve det hele

Du skal prøve så meget som muligt, så på kokkelinjen laver vi sund mad, laver mad til mange, laver gastronomi-mad og meget mere.

278047435 4932614333524729 8833551443615739804 N

Der er stor søgning til Kokkelinjen. Du kan være sikker på at være på kokkelinjen i et halvt år, måske også hele året, men det tør vi ikke love dig. For de elever, der ikke kan få plads på Kokkelinjen hele året, har vi et valgfag i madlavning i 1-2 kvartaler.

Maren Kokkelinje
På Kokkelinjen laver vi en masse forskellige retter, smager nye ting og udfordrer os selv. Og så får vi selvfølgelig lov til at smage på det hele.
Maren Tolbøll Schmidt
Glamsbjerg Fri Ogefterskole 2020 01860
CY Glamsbjerg 2021 86

Vi arbejder med emner som ernæring, præsentation, smag og sanser, samt årstidernes råvarer.

Overvejer du en uddannelse inden for madlavning, fx kok, gastronom eller bager, kan Kokkelinjen give dig en forsmag på, hvad der venter under din uddannelse.

Oplev Kokkelinjen gennem vores øjne

Udforsk vores andre linjefag

Bliv elev

Er du klar til et skoleår med fokus på udvikling, fællesskab og trivsel, er det nu, du skal melde dig ind på GFE.

Bliv elev

CY Glamsbjerg 2021 80