Er du nysgerrig, og kan du lide at fordybe dig i madlavning? Så er GFEs Kokkelinje måske noget for dig.
Mad på mange måder
På Kokkelinjen beskæftiger vi os med mad på mange forskellige måder. Du lærer at blive en god kok ved at lære om, hvordan du skal håndtere råvarer, at begå dig i køkkenet, og benytte forskellige tilberedningsmetoder, samt en masse andre dele af håndværket og teknikkerne bag god madlavning.

Du kommer til at prøve det hele
Du skal prøve så meget som muligt, så på kokkelinjen laver vi sund mad, laver mad til mange, laver gastronomi-mad og meget mere.

Der er stor søgning til Kokkelinjen. Du kan være sikker på at være på kokkelinjen i et halvt år, måske også hele året, men det tør vi ikke love dig. For de elever, der ikke kan få plads på Kokkelinjen hele året, har vi et valgfag i madlavning i 1-2 kvartaler.



Vi arbejder med emner som ernæring, præsentation, smag og sanser, samt årstidernes råvarer.
Overvejer du en uddannelse inden for madlavning, fx kok, gastronom eller bager, kan Kokkelinjen give dig en forsmag på, hvad der venter under din uddannelse.
Valgfag
Hvert år tilbyder vi en række forskellige valgfag, som du vælger for et kvart år ad gangen.
Undervisningen
På efterskolen er skoledagen nok længere end du er vant til. Skemaet går nemlig fra 8.30-17 og består af boglige, prøveforberedende fag, efterskolefag, linjer og valgfag.
Bliv elev
Er du klar til et skoleår med fokus på udvikling, fællesskab og trivsel, er det nu, du skal melde dig ind på GFE.
